Pachetul cu Bunătăți reprezintă o idee de familie cu valori trainice ce își dorește să transmită calitatea tuturor celor care apreciază acest stil. Pachetul cu Bunătăți vine în întâmpinarea celor care își doresc să păstreze un stil de viață sănătos pentru ei și familia lor. Atunci când ne gândim la mâncare sănătoasă, gândul ne trimite la o mâncare gătită lent, la foc mic și cu răbdare. Nu de puține ori am realizat că am pierdut foarte mult timp în căutarea unor alimente de calitate.

Pachetul cu Bunătăți își dorește să continue tradiția gustului natural.

Ce înseamnă Pachetul cu Bunătăți?

– Produse diversificate din carne macră ( porc, vită, oaie), pregătite sub formă de mezeluri sau diferite tipuri de brânzeturi( urdă, telemea, burduf, caș ).

– Fără să mai pierzi timpul în trafic sau la supermarket vor fi livrare la adresa ta.

– Pachetul comandat poate fi personalizat cu produsele din catalog, iar plata se poate face la livrare cash sau cu cardul.

– Gustul produselor rămâne unul clasic și bun, tocmai pentru a putea fi personalizat în funcție de tradiția fiecărei familii.

– Produsele au tradiție și au câștigat încrederea cumpărătorilor prin gustul natural.

Cum poți comanda Pachetul cu Bunătăți?

 

Un simplu telefon poate rezolva totul: 0746156154
Ca să te convingi poți vizita pagina de facebook https://www.facebook.com/PachetulcuBunatati/ și ne poți scrie și acolo.
Un e-mail poate este mai la îndemână pentru tine: comenzi@pachetulcubunatati.ro
Important este să te convigi și să comunicăm!